|Wie zijn de dieren?

Terwijl Tine de hoeven van Pasta verzorgde, hield ik haar vast aan haar halster. Zo zou ze rustig blijven staan. Na een tijdje werd ze helemaal zen en legde haar hoofd tegen mijn been. Wat een prachtig moment!

Annemie


Ik werk met enkele grote hoefdieren zoals paarden en een os. Elk lid van de kudde heeft zijn eigen talenten en karakter, om je een idee te geven van de sfeer en de dynamiek vertel ik je al wat over elk dier. Wil je ze beter leren kennen? Neem dan zeker contact met me op.

De kudde

De paarden – Mimi en Poentje

Mimi is een Quarter merrie van 2003, volgend jaar wordt ze dus al 20. Dat is niet meer jong. Daarbij verwacht ze in juli 2023 ook nog eens een veulentje.

Ondanks dat ze al een jaartje ouder is, is ze wel de baas van de kudde en zit ze nog vol met energie. Ze wordt ook nog gereden, door het bos met de wind in haar manen vindt ze zalig.

Poentje is het merrieveulen van Mimi en is in 2022 geboren. Ook zij is een Quarter.

Quarter paarden zijn bekend om hun rustige karakter. Ze zijn niet opdringerig of te hevig. Ze hebben wel veel energie en uithoudingsvermogen.

De ezel – Lilly

Lilly Roos is een merrie ezeltje dat bij ons geboren is in 2021. Ze heeft een minder koppig karakter als haar mama en krijgt heel graag aandacht.

Wanneer je haar borstelt stopt ze met eten om volledig ontspannen te kunnen genieten van alle aandacht.

Achteraan Lilly, vooraan Pesto

De os:
Pesto

Pesto is een Jersey os van augustus 2020. Jerseys zijn gekend om zachtaardig en mensgericht te zijn.

Hij gaat graag samen met de rest van de kudde op wandeling. Hij is super lief naar iedereen en laat zich graag krabbelen onder zijn kin.


Naast de kudde heb ik ook een hele troep furryfriends. De roedel honden is specifiek geselecteerd om rustig en zelfzeker te zijn. Afhankelijk van uw ervaring en situatie beslissen we samen met wie we op pad gaan. Klaar voor een sessie vol knuffels en kopjes?

De honden:
Karabash, Lama en Ksusha

Karabash is een Anatolische herder reu van 2012, de grootste van de roedel en al een vrij oude loebas. Karabash is een echt knuffelbeer en speelt ook wel eens graag (maar niet met speelgoed).

Lama is een Laplandse herder teef uit Rusland van januari 2019, de zwarte hond. Ze is een tijdje naar de hondenschool geweest. Ze is erg mensgericht en houdt van veel aaitjes. Ze is zeer slim en leert gemakkelijk commando’s aan.

Ksusha is een straathondje uit Rusland van november 2018, de kleine bruine hond. Ze is nog maar van oktober 2022 in België en moet alles nog leren vertrouwen. Ze is al vriendjes met Karabash en Lama.


%d bloggers liken dit: