Don krijgt een nieuwe familie

Zoals je het vorige bericht al kon lezen, waren er strubbelingen tussen Don en Qui. We moesten hen apart houden, omdat ze Don hengstig was en Qui natuurlijk niet gedekt kon/ wou worden. Don werd hierdoor een beetje gefrustreerd, door onvoldoende ruimte moesten ze dus apart gezet worden.

Toen de kudde verhuisd was, zou Don opnieuw een volwaardig lid worden van de familie. Jammer genoeg liep dit niet volgens plan en reageerde hij agressief naar Pesto. De maat was vol toen Pesto door de draad liep in een poging om te vluchten en Lucske zijn maatje vol enthousiasme het bos in volgde. Don moest terug in quarantaine en daar was hij helemaal niet gelukkig mee! Dag en nacht balkte hij op zijn merrie, het verdriet was groot. Ook dat van de buren en hun pasgeboren baby… In het belang van de algemene vrede van de buurt werd hij verkocht. Hij gaat een goede toekomst tegemoet – als ruin ;-).

Eén opmerking over 'Don krijgt een nieuwe familie'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: